Denna bostad är såld Visa alla bilder

Exklusivt renoverad bostad invid Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand!

Varmt välkomna till en av Kungsholmens populäraste boenden. Här bor ni i en optimalt planerad bostad som är renoverad med perfektion. Direkt när ni kliver in i det vackra trapphuset med sekelskifteskaraktär så märks det att detta är något extra. Bostaden erbjuder ett nyrenoverat kök med utrymme för matplats, vitlaserad fiskbensparkett med originallister, stuckaturer och en generös takhöjd. Om det önskas finns det även möjlighet att göra om denna lägenhet till en 3:a. Här bor ni i en av Kungsholmens äldre och populära fastigheter som ägs av en välskött förening. Missa inte chansen till denna fantastiska lägenhet som allt för sällan kommer ut till försäljning.

Mycket attraktivt belägen på Kungsholmen, granne med Kungsholmstorg mitt på trevliga Hantverkargatan. Ett stenkast från en av Stockholms vackraste sjöpromenader - Norr Mälarstrand. Omgiven av utsökta restauranger, mysiga caféer, butiker, banker, apotek och välsorterade mataffärer.

Tunnelbana (Rådhuset) precis runt hörnet, ett stopp till T-Centralen och 3:ans buss stannar precis utanför (Kungsholmstorg). Gångavstånd 10 minuter till City.

Hantverkargatan 10

5 640 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Område
Kungsholmen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 0.5 av 5
Månadsavgift
2 403 kr/mån
Simon Engman Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 16
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem