Denna bostad är såld Visa alla bilder

Fantastisk etagelägenhet i populära Äppelviken med solig balkong!

Sällan till salu - nu finns möjligheten att köpa ditt drömboende i Äppelviken!

Välkommen till denna fina och ljusa etagelägenhet om 124 kvm boarea + 5 kvm biarea med dubbla Ingångar (entreplan och övreplan).

En välplanerade fyra (möjlig femma) i lugna idylliska Smedslätten. Här bor ni högst upp i huset i ett insynsfritt läge med underbar vy mot grönska. Bostaden erbjuder fönster i tre väderstreck, dubbla ingångar och en solig balkong i högt läge. Ett stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för socialt umgänge. Alternativ planritning finns, där man enkelt kan öppna upp mellan kök och vardagsrum samt göra ytterligare ett till sovrum. Dubbla badrum och gott om förvaring i bostaden. Föreningens hus ligger inbäddat i grönska mitt i villabebyggelsen. Trivsam äkta förening med låg belåningsgrad, grönskande stor innergård, gästlägenhet, hiss, parkeringsplatser samt gästparkeringar.

Här bor ni i ett lugnt och tryggt område men ändå nära service och kommunikationer. Ett trivsamt boende i en tilltalande fastighet med parkliknande trädgård som blommar vackert från vår till höst. Spårvagnen "12:an" promenerar du till på några minuter med kort pendelavstånd till city. Söker du lugn och ro stannar du i Smedslätten med alla sköna promenadstråk och närheten till Mälaren. Sommartid når man lätt Solviksbadet, badet på Kärsön, Drottningholm eller andra spännande utflyktsmål. Gångavstånd till Alvik.

Herman Ygbergs Väg 12, vån 4 & 5

8 550 000 kr (slutpris)
Antal rum
4 rum
Boarea/biarea
124/5 kvm
Område
Äppelviken/Bromma
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 4
Månadsavgift
7 989 kr/mån
Robin Nyvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 04
William Lindvall Assisterande mäklare [email protected] 0723882412
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem