Modern trea med lummig balkong i sydväst på toppadress på Kungsholmen!

Välkomna till denna smakfullt renoverade trea på populära Industrigatan. Här varvas hög underhållsstandard med renoverade ytor med tidstypiska inslag genom generös takhöjd, fina trägolv samt stora genomgående fönster.

Bostaden erbjuder ett fullt utrustat kök med dubbla arbetsytor, integrerade vitvaror och exklusiva materialval. Vardagsrummet som är i öppen anslutning till köket erbjuder ett härligt ljusinsläpp från stora fönster samt generösa sällskapsytor med plats för middagar med nära och kära. I klädkammare i hall finns en installerad kombimaskin för maximal komfort. Det rofyllda sovrummet har plats för dubbelsäng och god förvaring genom platsbyggda garderober och klädkammare. Från stora sovrummet nås den lummiga balkongen i sydvästläge.

Bostaden har ett centralt läge med närhet till såväl St. Eriksplan & Fridhemsplan. Vid Fridhemsplan finns all tänkbar shopping vid Västermalmsgallerian, systembolag, apotek samt ett brett urval av matbutiker. Det är ca fem minuters promenad över till Vasastan och Rörstrandsgatan med trevliga restaurangstråk och härligt folkliv. Strax utanför porten kan ni följa Karlbergskanalen längs vattnet och ta er hela Kungsholmen runt, en slinga om drygt 10 km.

Detta boende passar er som söker ett modernt boende med närhet till allt.

Välkomna att längta hem!

Industrigatan 9, 3 tr

Antal rum
3 rum
Boarea
62 kvm
Område
Kungsholmen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 6
Månadsavgift
3 565 kr/mån
Ebba Thielebeule Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 18

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av personlig visning.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Industrigatan 9, 3 tr
  Postadress
  11246 STOCKHOLM
  Område
  Kungsholmen
  Kommun
  Stockholm
  Lgh.nr
  00022 (förening)
  Boarea
  62 m² (enligt uppmätning)
  Antal rum
  3 rum och kök, varav 2 sovrum
  Månadsavgift
  3 565 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för balkongunderhåll (100 kr/mån), bredband (99 kr/mån) samt kabel-tv (23 kr/mån)
 • HALL

  Ljus hall med neutralt målade väggar, parkettgolv och modern belysning som direkt ger en inbjudande känsla. Här finns plats för avhängning av ytterkläder samt praktiska förvaringsmöjligheter med både hatthylla och skoställ. I intilliggande klädkammare finns en kombimaskin.

  KÖK

  Stilrent kök med rena linjer och modern design. Mycket god förvaring i över- och underskåp som har vita, släta fronter. På arbetsytan ligger en bänkskiva i ljus sten som tillsammans med det ljust kaklade stänkskyddet ger ett öppet och lyxigt intryck. På ena sidan av köket finns integrerad kyl/frys, mikro och ugn. På andra sidan finns diskho samt en stilren fläktkåpa tillsammans med en snyggt designad gasspis häll. Väggarna är delvis klädda i vitt kakel tillsammans med ljust målade väggar. Golvet är belagt med vacker fiskbensparkett.

  VARDAGSRUM

  Perfekt vardagsrum för avkoppling och socialt umgänge. Rummet badar i naturligt ljus tack vare rummets stora fönsterparti som tillsammans med den neutrala väggfärgen kombinerar ljus och rymd på ett fantastiskt sätt. På golvet ligger fiskbensparkett. Rummet erbjuder plats för både soff- och matgrupp vilket skapar den perfekta platsen för familj och vänner att slå sig ner och umgås.

  BALKONG

  Till lägenheten hör en balkong i sydvästläge med vackert balkongräcke i smide. Här finns plats för balkongmöbler och en mindre el-grill om så önskas. Balkongen nås med utgång från lägenhetens Master Bedroom.

  MASTER BEDROOM

  Lugnt och vackert Master Bedroom med ljusa väggar och tapetserad fondvägg tillsammans med vackert originalgolv i furuplank. Här finns gott om utrymme för en dubbelsäng och nattduksbord eller annan möblering efter smak och behov. Förvaringslösningar i form av inbyggda garderober erbjuder gott om plats för kläder och tillbehör.

  MINDRE SOVRUM

  Charmiga rum med flexibilitet som både sovrum och kontorsutrymme. I rummet finns platsbyggda hyllor inmålade i samma färg som rummets platsbyggda garderob som tillsammans skapar en stilfull och organiserad atmosfär. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger för närvarande en heltäckningmatta med underliggande furuplank i original.

  BADRUM

  Modernt helkaklat badrum med väggar klädda i ljust kakel. På golvet ligger mörkt hexagon klinker med underliggande golvvärme. Badrummet är utrustat vägghängd WC, handfat med kommod, spegelskåp samt takdusch med infällbara duschväggar i glas.

  FÖRRÅD

  Till lägenheten hör ett förråd.

 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  Självdrag
  Våningsplan
  Våning 3 av 6. Hiss finns.
  Balkong
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2021-02-06)
  Prestanda
  148 kWh/m2/år
  Primärenergital
  106 kWh/m2 och år
  Energiklass
  E
 • Föreningen

  Namn
  BRF Skutan 16
  Adress
  Industrigatan 9
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769604-1669
  Föreningens ekonomi
  För närvarande finns det inga planerade avgiftsändringar (kontrollerat med föreningen 2024-05-30) Lån per/kvm enl. ÅR23: 3 908 kr
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  Antal lägenheter
  40 st
  Antal lokaler
  3 st
  TV/bredband
  Kabel-TV levereras via Tele2. Ett obligatoriskt tillägg om 23 kr/mån tillkommer. Bredband levereras via Ownit där föreningen har ett gruppavtal där 100 Mbit/s ingår till en obligatorisk kostnad om 99 kr/mån.
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Renoveringar
  Utförda renoveringar:
  1985-95 Stambyte
  2017 Stamspolning
  2018 Renovering av fasad
  2021 Stambyte lokaler bottenplan
  2022 Fasadrenovering
  2022 Fönsterrenovering
  2023 Hissrenovering

  Kommande renoveringar (kontrollerat med föreningen 2024-05-30):
  2024 Mindre renovering/underhåll av tak
  Parkering
  Föreningen tillhandahåller inga parkeringsplatser. Boendeparkering finns på omkringliggande gator.
  Om föreningen
  Brf Skutan 16 är en äkta bostadsrättsförening belägen på Kungsholmen. Föreningen bildades 1999 och består av 40 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler upplåtna med hyresrätt.

  Fastigheten uppfördes 1933 och marken innehas med äganderätt.

  I föreningen finns en gemensam tvättstuga, cykelrum samt en vacker grön innergård med utemöbler och grill för boende att nyttja.

  För närvarande finns det inga planerade avgiftsändringar (kontrollerat med föreningen 2024-05-30)

  En överlåtelseavgift tas ut om 2,5 % av gällande prisbasbelopp som betalas av säljare på ca 1433 kr. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 1 % av gällande prisbasbelopp på ca 573 kr. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2024.
 • Ekonomi

  Månadsavgift
  3 565 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg för balkongunderhåll (100 kr/mån), bredband (99 kr/mån) samt kabel-tv (23 kr/mån)
  Andel i föreningen
  4.01304%
  Andel av årsavgift
  4.02781%
  Pantsatt
  Ja

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  4 000 kr
  Försäkring
  2 500 kr
  Summa
  6 500 kr
  Driftkostnaderna är baserade på schablon och kan komma att variera efter egen förbrukning. I angiven driftkostnad ingår kostnad för el 4 000 kr/år samt kostnad för hemförsäkring 2 500 kr/år.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem