Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad 2 rok högt upp i huset på bästa adress! *Garageplats medföljer bostaden*

*Garageplats medföljer bostaden*

Välplanerad 2 rok med stora sociala ytor, vardagsrum, kök, stort sovrum/sovalkov och bra förvaringslösningar. Till bostaden finns en balkong i söderläge. Genomgående ljusa ytskikt och ekparkett.

Garage finns i huset. En garageplats medföljer bostaden och ingår i månadsavgiften. Föreningen har en ljuvlig takterrass som är fullt möblerad med loungemöbler, grill och har tillgång till vatten. Föreningen har tillgångar i form av 7 lokaler med hyresrätt. I lokalerna huserar bla. Coop, Brahekliniken, Balayage, Husan i Sverge, Gullvivan Blommor, MGA insurance och Nordeuropa försäkring.

Perfekt belägen lägenhet i hjärtat av Östermalm med kort promenadavstånd till såväl Östermalmstorg med bl.a saluhallen som till Stureplan och citys rika utbud. Gott om livsmedelsaffärer, butiker samt populära restauranger finns i omedelbar närhet såväl som T-bana och goda busskommunikationer. Humlegården, Djurgården och Gärdesfältet med skön rekreation inom behagligt avstånd.

De boende i en oäkta föening förmånsbeskattas skillnaden mellan bruksvärdeshyran och den avgift man har. I detta fall är förmånsvärdet 57 200 kr/år. I praktiken innebär det en kapitalbeskattning om 30 % av 57 200 kr vilket är 17 160 kr/år. 17 160 kr fördelat över 12 månader är 1 430 kr/månad. Avgiften är idag 2 215 kr/mån. Således blir den totala månadskostnaden ca 3 645 kr/mån inkl värme,VA, kabel-tv (grundutbud), bredband (höghastighetsfiber), vindsförråd samt garageplats.

Garageplats i föreningen kan hyras ut om så önskas. De brukar hyras ut till en kostad om 4 000 kr/mån och uppåt vilket gör den totala månadskostnaden till mycket låg eller en förmånlig intäkt.

Välkomna!

Såld

Karlavägen 53, 5 tr - Inkl garageplats!

6 200 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
44 kvm
Område
Östermalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 5 av 6
Månadsavgift
2 215 kr/mån
Fredrik Flodin Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 00
Ebba Thielebeule Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 18
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem