Denna bostad är såld Visa alla bilder

Stilren sekelskiftesfyra med mysig uteplats och renoverat kök & badrum!

Välkommen till en fantastisk sekelskiftesfyra med alla rätt! Bostaden har verkligen det där lilla extra och kombinerar det moderna med originaldetaljer i form av takstuckaturer, takrosett, djupa fönsternischer och högt i tak. Generöst vardagsrum med stora sociala ytor. Stilrent renoverat kök och badrum med tvättmaskin, tre väl tilltagna sovrum med bra förvaring. Stabil förening som är helt skuldfria och med låga avgifter. Från köket når vi även den magiska uteplatsen på ca 10 kvm där du kan njuta av mysiga frukostar eller middagar med nära och kära. Bostaden är placerad högt upp från gatuplan vilket minimerar all insyn.

Stabil och skuldfri förening med 8 miljoner i sparat kapital. Intäkter ifrån 5 lokaler och alla större renoveringar bakom sig.

Karlbergsvägen utgör ett ultimat läge i hjärtat av Vasastan - charmiga kvarter möter storstadspuls. Fantastiska grönområden i området, Vasaparkens ligger runt hörnet och i närområdet finner ni underbara Karlbergs Slott och Hagaparkens grönområden. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid, där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Bra kommunikationer från både S:t Eriksplan och Odenplan med tunnelbana, buss, pendeltåg och flygbuss till Arlanda samt ett stort utbud av shopping och restauranger.

Välkommen att längta hem!

Såld

Karlbergsvägen 32B

10 120 000 kr (slutpris)
Antal rum
4 rum
Boarea
88 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 0.5 av 5
Månadsavgift
3 260 kr/mån
Gustav Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 09
Amanda Treutiger Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem