Denna bostad är såld Visa alla bilder

Storslagen lägenhet, högt upp i huset med solig balkong!

Varmt välkommen till denna magiska sekelskiftespärla med alla rätt! Högt upp i huset med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här nås den mysiga balkongen från vackra dubbeldörrar. I vardagsrummet finns plats för både soffgrupp och större matplats. Kök med bra arbetsyta och bra förvaring hela vägen upp till tak som totalrenoverat 2018. Sovrum med plats för dubbelsäng, helkaklat modernt badrum renoverat 2018. Genomgående bra förvaring i hela lägenheten platsbyggt från golv till tak gör att lägenheten passar perfekt även för ett par. Vackra originalgolv och generös takhöjd skapar en rymd i hela lägenheten. Här bor du högt upp i huset i ett attraktivt läge med närhet till allt du behöver, välkommen att längta hem!

Vacker fastighet med en grönskande förträdgård, mysig innergård med sittgrupp och grill. Föreningen har även snickarrum, dusch och bastu att tillgå. Föreningen äger marken och har en god ekonomi och låg belåning.

I hjärtat av Birkastan hittar ni även underbara Rörstrandsgatan som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och en fantastisk restauranggata som har något för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Det här är lägenheten för dig som vill flytta rakt in i en topplägenhet på en av Birkstans bästa adresser.

Hjärtligt välkommen på visning!

Såld

Karlbergsvägen 71B, 3 tr

4 100 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
36 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 4
Månadsavgift
1 794 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem