Denna bostad är såld Visa alla bilder

Stor 2a med toppenläge med närhet till både natur och city, möjlig 3a!

Varmt välkomna till denna charmiga funkis-pärla om 64 kvm belägen endast ett stenkast från citypulsen likväl som fantastiska grönområden. Lägenheten är en stor 2a med möjlighet att göra om till en bra 3a och ligger högt upp i huset med minimal insyn. Här får du funkischarmen med originaldetaljer som fiskbensparkett, högt i tak, vackra fönsternischer och stora fönster som skapar ett härligt ljusflöde i alla rum.

Vardagsrummet är stort och har ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Här ryms ett gediget matbord med 6-8 sittandes, soffa, tillhörande soffbord samt TV-möbel. Från vardagsrummet når man den mysiga balkongen som vetter mot söder så man får njuta av solen under hela dagen. Köket är separat och rymligt, här finns gott om både arbetsyta och förvaring. Fint ljusinsläpp från stora fönster och plats för matgrupp. Ett ombonat sovrum i vacker kulör med garderobsvägg och bra plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Sovrummet vetter mot den lugna baksidan. Lägenheten ger också perfekt utrymme för ett hemmakontor.

Det här är verkligen den perfekta lägenheten för er som vill åt citypulsen samtidigt som ni värderar lugnet och närheten till grönskan. Runt knuten finns också vatten och badplatser. Lilljan-skogens motionsspår, Brunnsviken och Hagaparken är alla tre välbesökta och populära och ligger på nära avstånd. Här bor ni med direkt närhet till både Vasastan och Östermalm samt bra kommunikationer.

Här bor ni i en stabil och trygg förening som totalrenoverades 2010/11. På Körsbärsvägen kommer ni garanterat att trivas!

Välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Felicia Ahlquist på 072 388 24 17 eller [email protected].

Såld

Körsbärsvägen 12

5 500 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
64 kvm
Område
Östermalm/Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 5
Månadsavgift
3 169 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem