Denna bostad är såld Visa alla bilder

Exklusiv våning med 3 stora fönster med sjöutsikt och drygt 4 m i takhöjd!

*ACCEPTERAT PRIS ELLER FÖRSÄLJNING TILL HÖGSTBJUDANDE!

Varmt välkommen till denna sensationella fastighet, byggd av AB Förenade Chokladfabrikerna som började tillverkningen av Mums-Mums, Plopp och Romerska bågar just här. Nu har du möjlighet att förvärva och designa just ditt drömboende i ett häftigt projekt som blir färdigt för inflyttning 10 månader efter beviljat bygglov.

Denna unika lägenhet har fönster från golv till tak med 4,1 meter i takhöjd. Det ger ett maximalt ljusinsläpp som tillsammans med fantastisk sjöutsikt mot Karlbergssjön skapar en unik och exklusiv känsla i bostaden. Lägenheterna är också utrustade med ljudreducerande glas som bidrar till känslan av lugn och harmoni. Den genomgående standarden för bostaden är hög. Projektet är nyproduktion i en redan befintlig fastighet, vilket ger fördelen att du som förvärvare får garantier dels enligt modellen 5 + 5 år, dels enligt samtliga av de senaste reglerna från Boverket.

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett utmärkt ljusflöde från stort fönster mot Kungsholms strand. Väldisponerat sovrum, lyxigt och generöst badrum och optimal förvaring präglar denna bostad. Den spatiösa takhöjden ger även god potential att bygga etage/loft i vissa delar av bostaden.

Planritning och materialvalsbeskrivning som bifogas annonsen är ett förslag och ger stort utrymme för dina eventuella önskemål om ändringar. Ju tidigare du visar intresse och väljer att vara med i processen, desto mer kommer du att kunna påverka såväl materialval som planlösning.

Här har du Kungsholmens bästa läge med närhet till såväl lugna promenadstråk, Fridhemsplans puls som Vasastans charm. Föreningen är stabil med de stora renoveringarna bakom sig. Det här nyproduktionsprojektet är också mer fördelaktigt ekonomiskt än annan nyproduktion eftersom det sker inom en befintlig förening. Föreningen kommer att kunna minska sin totala belåning rejält.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Amanda Treutiger på 0723882407 för att få mer information om denna fantastiska lägenhet och för att boka dig på visning!

Såld

Kungsholms strand 135

12 697 989 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
111 kvm
Område
Kungsholmen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 9
Månadsavgift
4 704 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem