Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad lägenhet högt upp i huset!

Unik chans att förvärva denna underbara lägenhet högt upp i huset med frontläge mot Karlbergs slott, kanalen med båtliv samt Vasastans takåsar från vardagsrummet samt sovrum mot grönskande innergård.

Den öppna planlösningen är mycket tilltalande och disponeras med stora öppna ytor. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och större matplats. Trevligt kök med bistrokänsla, här finns gott om arbetsyta och förvaring. Perfekt för dig som tycker om att bjuda över nära och kära. Den inre hallen är perfekt för hemmakontoret, yogarummet eller plats för ytterligare en matplats. Sovrummet ger plats åt dubbelsäng och vätter mot grönskande innergård. Lägenheten är i genomgående bra skick, fönster i två vädersträck som ger ett fantastiskt ljus till hela lägenheten och skapar rymd.

Här bor ni i en av områdets bästa föreningar som äger en mycket välskött fastighet, i underbara omgivningar. Hummersberg är en äkta bostadsrättsförening, föreningen äger marken. Huset uppfördes under åren 1929-1930. Mycket välskött fastighet med låga lån. Låg månadsavgift, sänktes senast 2018. Större arbeten som stamspolning och ny undercentral 2017. Fiber installerades i fastigheten 2017.

Direkt utanför dörren den underbara strandpromenaden och närheten till bad sommartid.
Mycket centralt men lugnt och tryggt område med gång/cykelavstånd till såväl charmiga Rörstrandsgatan och direkt närhet till kommunikationer och köpcentra vid Fridhemsplan.

På ca 10 minuters avstånd finns fyra olika gym att välja på, även tennisbanor ligger på promenadavstånd. I huset bredvid kan man under sommaren hyra en SUP (Stand Up Paddling) och paddla sig fram längs Karlbergskanalen

Välkommen att längta hem!

Såld

Kungsholms strand 179, 5tr

4 750 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Område
Kungsholmen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 5 av 7
Månadsavgift
2 646 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Nicklas Kling Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 10
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem