Denna bostad är såld Visa alla bilder

2:a högt beläget på våning 4 med inglasad balkong!

Välkommen till denna fantastiska tvåa med en ljus och modern design.
Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska tvåa på fjärde våningen på Kvarnholmen, färdigställd 2017. Med generösa fönsterpartier mot balkongen får du gott om naturligt ljus i bostaden samt flera fönster i fil.
Modernt Kök från Vedum som är stilrent och rymligt, öppet mot vardagsrummet där du kan umgås med vänner och familj, bostaden erbjuder dessutom ett rymligt och ljust sovrum med gott om förvaring.
Badrummet är utrustat med multimaskin tvätt/tork för extra bekvämlighet. Balkongen erbjuder generösa ytor för avkoppling och odling, med en vacker utsikt utan insyn. Bostaden har även ett rymligt källarförråd, garage finns i huset.
Du bor nära vatten, natur och kollektivtrafik, med endast några minuters resa till Slussen. Kvarnholmen är en spännande och växande stadsdel med allt du behöver inom räckhåll, inklusive förskola, skola, restauranger och närservice. En perfekt plats att bo mellan skärgård och innerstad med en historisk atmosfär. Ge dig själv möjligheten att bo på denna fantastiska plats!

Välkommen på visningen!

Såld

Kvarnholmsvägen 86 Acceptpris

3 595 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Område
Kvarnholmen/ Nacka Kommun
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4
Månadsavgift
3 398 kr/mån
Subhan Kaki Ansvarig mäklare [email protected] 076-838 26 69
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem