Välplanerad nyrenoverad 4 rok i populär förening!

Varmt välkomna till denna stilfulla nyrenoverade 4 rok. Lägenheten präglas av stilrena och moderna detaljer, ett fint ljusinsläpp från två väderstreck, lättmöblerade rum samt gott om förvaring. Perfekt planerad där vardagsrum, kök och matplats är i trevlig social anslutning till varandra. Köket är nyligen renoverat med stilrena detaljer. Genomgående slipade och vitlaserade parkettgolv. Det stora sovrummet har bra plats för dubbelsäng och utgång till bostadens balkong mot föreningens trevliga innergård. De två mindre sovrummen är även lätta att möblera och rymmer både, säng, skrivbord och förvaring. Två separata badrum som är helkaklade och påkostade med golvvärme. I lägenheten finns bostadens tillhörande förråd som även kan användas som klädkammare.
Bostaden upplevs behaglig, tyst och mycket trivsam.

Populär förening som äger marken, har stabil ekonomi, låga avgifter och flera lokaler som är en stor intäktskälla. Bekvämt med garageplatser och ett stort grovsoprum med källsortering och återvinning.

Här bor ni med den bästa kombinationen av citypuls och grönskande områden. Med 5 minuters promenad når ni Stadshagens tunnelbanestation och med 2 minuters promenad kommer ni till Lindhagens gallerian som inhyser ICA Maxi, systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär och frisör. Hornsbergs strand erbjuder ett stort utbud av restauranger så som Piren, Lilys Burger, Texas Longhorn, Indian Garden, Primo Ciao Ciao och Brillo Pizza. För er som gillar att motionera finns SATS 2 minuter bort och vill ni konditionsträna kan ni njuta av en vacker springrunda längs vattnet, slingan runt Kungsholmen är 10 km.

På Lenngrensgatan kommer ni garanterat att trivas!

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.
Evelinn Åkerman - 072 388 24 19

Lenngrensgatan 2

Antal rum
4 rum
Boarea
100.5 kvm
Område
Hornsbergs strand
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 8
Månadsavgift
4 286 kr/mån
Evelinn Åkerman Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 19

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av personlig visning.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Lenngrensgatan 2
  Postadress
  11215 Stockholm
  Område
  Hornsbergs strand
  Kommun
  Stockholm
  Lgh.nr
  1103 (adressregister)
  Boarea
  100.5 m² (föreningens information)
  Antal rum
  4 rum och kök
  Månadsavgift
  4 286 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme. Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer. El och vatten mäts och debiteras enligt förbrukning. Debiteringen för förbrukning sker med eftersläpning.
  Tillträdesdatum
  Enligt överenskommelse.
 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Byggnadsår
  2015
  Uppvärmning
  Fjärrvärme och el (direktverkande)
  Ventilation
  FTX
  Våningsplan
  Våning 2 av 8. Hiss finns.
  Balkong
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2017-05-24)
  Primärenergital
  64 kWh/m2 och år
  Energiklass
  C
 • Föreningen

  Namn
  Brf Västermalmsterrassen
  Adress
  Lars Forssells gata 22
  Byggnadsår
  2015
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769624-1293
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat 2023-09-25) Lån per kvm: 11 316 kr enligt års22
  Äkta/oäkta förening?
  Äkta
  TV/bredband
  Föreningen har TV och fiber via leverantören Ownit.
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja. Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek.
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Renoveringar
  2020 Spolning av avlopp.
  2021 OVK och rensning av ventilationsrör, samt pågår byte av ventiationsfilter. Uppfräschning av gården, byte till LED belysning i garaget.
  2022 Underhåll av gård

  Föreningen har inga planerade eller beslutade renoveringar (kontrollerat 2023-09-25)
  Parkering
  I föreningens garage finns det 158 bilplatser för föreningen att nyttja, varav 50 är så kallade laddplatser med möjlighet att ladda plugin-hybrid- eller elfordon. Det finns även ett antal handikapp- respektive dubbelplatser. En dubbelplats innebär två parkeringsplatser där den ena platsen ligger innanför den yttre (dessa hyrs därför endast ut till en hyrestagare). Avgiften för garageplats höjs årligen den 1 januari med 2%.
  Om föreningen
  Brf Västermalmsterrassen är en äkta förening. I föreningen finns 225 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt. Till föreningen hör totalt åtta lokaler. Föreningen har även 40 extraförråd för uthyrning till medlemmar i föreningen.

  Föreningen bildades 2012 och äger marken.

  Föreningen har rätt att ta ut en överlåtelseavgift om ca 1 313 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av köpare. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om ca 525 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2023.

  På innergården finns bänkar och bord för samvaro samt lekyta och cykelställ. Det finns även en bokningsbar pergola. Sandlåda finns på innergården samt en mindre studsmatta.

  Cykelförråd finns på gården samt i källarplan (ingång via garaget). Det finns även ett antal cykelställ på innergården samt ytterligare utrymmen för långtidsförvaring. I garaget finns en servicestation för cykel med verktyg, pump och möjlighet att hänga upp cykeln.

  Det finns ett förråd i varje trapphus avsett för förvaring av rullstolar och barnvagnar.

  På Lenngrensgatan finns ett soprum avsett för källsortering och återvinning. Kärl finns bland annat för ljuskällor, elektronik, tomglas, plast, wellpapp, metallförpackningar och mindre grovavfall. Utöver detta rum finns det sju soprum där majoriteten har separat kärl för matavfall.

  Besök gärna föreningens hemsida: www.brfvastermalmsterrassen.se
 • Ekonomi

  Månadsavgift
  4 286 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme. Ett obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer. El och vatten mäts och debiteras enligt förbrukning. Debiteringen för förbrukning sker med eftersläpning.
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  5 000 kr
  Vatten/avlopp
  1 200 kr
  Antal personer i hushållet
  3 st
  Summa
  6 200 kr
  Driftkostnaderna är baserade på säljarens uppgifter och kan komma att variera efter egen förbrukning. I angiven driftkostnad ingår kostnad för el ca 5 000 kr/år och kostnad för vatten 1 200 kr/år.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem