Denna bostad är såld Visa alla bilder

Balkong med en storslagen sjöutsikt!

Välkommen till denna trevliga lägenhet på fjärde våningen med separat kök och stor balkong med utsikt mot vattnet.

Optimal sängdel som rymmer större säng. Möjlig tvåa!

Nu finns chansen att förvärva denna pärla med balkong och kanske en av Stockholms bästa utsikter. Här bor du nära trädtopparna och grönska, samtidigt som du har milsvidd utsikt över Mälaren och staden. Lägenheten är mycket välplanerad, gavellägenhet med öppen utsikt mot vattnet.

Balkongens läge bjuder in till mysiga frukostar i solen och även till viss del eftermiddagssol. Trevligt kök med bra arbetsyta och plats för matgrupp. I vardagsrummet finns plats för soffgrupp och sovalkov. Från vardagsrummet nås den underbara balkongen. Det här är en unik lägenhet som måste upplevas på plats.

Möjlig tvåa - se altenativ planlösning.

Stabil förening med god ekonomi.

Fem minuter från lägenheten finns klippbad och bryggor. Och går du ett par minuter till finns populära Piren med servering ute i vattnet året om, strandpromenaden med alla restauranger längs Hornsberg och träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen.

På tio minuter gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norrmälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca tio minuter in till T-centralen.

Varmt välkommen att längta hem!

Lidnersgatan 8

3 150 000 kr (slutpris)
Antal rum
1 rum
Boarea
34 kvm
Område
Kristineberg
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 6
Månadsavgift
2 759 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem