Denna bostad är såld Visa alla bilder

Balkong och frontläge mot vattnet!

Hjärtligt välkomna till en fantastisk lägenhet med frontläge mot vattnet från samtliga fönster och balkong! I denna underbara, ljusa och fräscha lägenhet finns allt du kan önska såsom öppen social planlösning, modernt kök, plats för både soffgrupp och större matgrupp samt bra med förvaring. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och förvaring även här med stora fönsterpartier mot Mälarens glittrande vatten.. Helkaklat fräscht badrum. En lägenhet med alla rätt!

Föreningen har god ekonomi och låg avgift, äger marken själva och har en mysig bastu som vetter mot vattnet tillgänglig för föreningens medlemmar. Tvättstuga finns på källarplan. Det har under 2023 gjorts en fasad- och balkongrenovering där balkongen dessutom gjorts större (20 cm djupare).

Runt hörnet finns Kristineberg klippbad och bryggor, och går du ett par minuter till kommer du till Hornsbergs strandpromenad med populära Piren med servering ute i vattnet året om och många restauranger och cafeer. Här finns även träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen.

På tio minuter gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norr Mälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca tio minuter in till T-centralen.

Välkommen att längta hem!

Såld

Lidnersplan 12, 3 tr

5 200 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
48 kvm
Område
Kungsholmen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 6
Månadsavgift
3 248 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem