Denna bostad är såld Visa alla bilder

Stilrent renoverad 30-talstvåa med renoverat kök & badrum!

Varmt välkomna till denna välplanerade och påkostade tvåa!

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett påkostat och renoverat kök med diskmaskin och vinkyl. Ett fräscht badrum renoverat 2021 med golvvärme. Ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Kvadratmetrarna är mycket väldisponerade och den generösa takhöjden ger en extra känsla av rymd. Stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en stor takterrass som sträcker sig över hela taket med magiskt utsikt!

Fem minuter från lägenheten finns klippbad och bryggor och går du ett par minuter till finns populära Piren med servering ute i vattnet året om, strandpromenaden med alla restauranger längs Hornsberg och träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen.

På tio minuter gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norrmälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca tio minuter in till T-centralen.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Robin Nyvall, 072 - 388 24 04

Love Almqvists väg 4A

3 775 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
45 kvm
Område
Kristineberg/Kungsholmen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 5
Månadsavgift
3 130 kr/mån
Robin Nyvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 04
Julia Larsson Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 05
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem