Denna bostad är såld Visa alla bilder

Underbar 30-talstvåa högst upp i huset!

Varmt välkomna till denna vackra tvåa högst upp i huset mot föreningens innergård!

Stort kök med bra arbetsyta, som öppnar upp sig bra till lägenhetens stora vardagsrum. Här finns plats för både soffgrupp och matplats, för att bjuda över sina vänner på middagar. Rymligt sovrum med plats för förvaring. Kvadratmetrarna är mycket väldisponerade och den generösa takhöjden ger en extra känsla av rymd. Stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en stor takterrass som sträcker sig över hela taket med magiskt utsikt!

Fem minuter från lägenheten finns klippbad och bryggor och går du ett par minuter till finns populära Piren med servering ute i vattnet året om, strandpromenaden med alla restauranger längs Hornsberg och träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen.

På tio minuter gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norrmälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca tio minuter in till T-centralen.

Välkommen att längta hem!

Love almqvists väg 4A, vån 5/5

3 250 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
37.5 kvm
Område
Kristineberg
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 5 av 5
Månadsavgift
3 374 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem