Denna bostad är såld Visa alla bilder

Perfekt planerad och väl omhändertagen tvårummare med soldränkt balkong i söderläge

Låt mig presentera denna fina bostad som är är välbevarad och i fint renoverat skick.

Denna lägenhet bjuder på en optimal planlösning, gott om förvaring och sist men inte minst en balkong i ett solsäkert söderläge. Lägenheten erbjuder fönster i två väderstreck vilket resulterar i ett gediget ljusöde. Helt enkelt en lägenhet med alla de rätta attributen och ett hem att trivas i!

Ni välkomnas in i en hall med goda förvaringsmöjligheter som öppnar upp till de övriga rummen i lägenheten. Vidare till hjärtat av bostaden, vardagsrummet med utgång till en rymlig och solig balkong. Här kan det avnjutas många härliga måltider i strålande solsken.

Den sociala planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till trevligt umgänge för både mingel och middagar. Vardagsrummet med det härliga ljuset som flödar fritt, har plats för större soffgrupp och annat möblemang samt matplats för ca 4 personer om så önskas. Vidare till det renoverade köket som erbjuder bra med förvaringsmöjligheter, goda arbetsytor, diskmaskin och fina materialval.

Sovrummet som ligger avsides är trevligt och lättmöblerat. Här finns plats för säng och andra förvaringsmöjligheter.

Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och väldisponerad bostad som är oerhört kvadratsmart och passar utmärkt för såväl ensamhushållet eller paret. Lägenheten har en magisk karaktär där moderna och stilrena materialval möter äldre charmiga detaljer så som fönsterbeslag och andra tidstypiska detaljer.

Perfekta kommunikationer med ett stenkast från pendeltåg, tvärbana och bussar.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

Såld

Malgomajvägen 9

3 135 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
57 kvm
Område
Årsta
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 3
Månadsavgift
3 859 kr/mån
Charlotta Blick Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 20
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem