Denna bostad är såld Visa alla bilder

BEVARAD SEKELSKIFTESPÄRLA MED VACKRA ORIGINALDETALJER!

Varmt välkomna till denna ljusa sekelskiftespärla i populära Hjorthagen!

Här bor ni i en optimalt planerad bostad med stora fönsterpartier i djupa fönsternischer från två väderstreck som ger ett magiskt genomgående ljusflöde, med utsikt över föreningens grönskande innergård. Lägenheten är respektfullt renoverad med genomgående nylagt parkettgolv.

Redan vid första anblick när ni kliver in i det vackra trapphuset med sekelskifteskaraktär så märker ni att detta boende är något alldeles extra. Detta är en av Hjorthagens äldsta och mest populära fastigheter som ägs av en välskött förening med låg belåningsgrad. En magisk innergård finns även för medlemmarna att disponera, som erbjuder både odlingslotter, frukt och bär samt en lekplats. Därtill finns det flera platser för grillning och fika för större och mindre sällskap. I föreningen finns bastu och två rymliga tvättstugor med goda torkmöjligheter och mangel.

Det finns övernattningslägenhet samt en hönsgård där alla boende som vill kan bli hönsskötare för att skörda egna färska ägg. Därutöver finns det ett mycket användbart hobbyrum för fritt bruk för föreningens medlemmar.

En bostad av detta slag är sällan ute till försäljning - denna chansen får ni bara inte missa!

Välkomna att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information:
Ebba Thielebeule, 072-388 24 18

Såld

Nimrodsgatan 9

3 275 000 kr (slutpris)
Antal rum
1 rum
Boarea
35.5 kvm
Område
Hjorthagen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 0.5 av 3
Månadsavgift
2 263 kr/mån
Ebba Thielebeule Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 18
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem