Denna bostad är såld Visa alla bilder

Mycket välplanerad & renoverad 3a med dubbla balkonger!

Varmt välkommen till denna perfekt planerade och kvadratsmarta 3a med dubbla balkonger! Lägenheten är genomgående renoverad med ljust golv, ljusa väggar och stora fönster. Här nyttjas verkligen varje kvadratmeter till dess fullo med ett socialt vardagsrum med matplats och bra utrymme för soffa och TV. Från vardagsrummet nås den ena balkongen som ligger i mysigt läge mot den lummiga innergården. Båda balkongerna är stora och ligger i två olika väderstreck. Köket är stilrent och har nylackerade luckor i vitt som kombineras fint med bänkskivan i ljust trä.

Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Här finns otroligt gott om förvaring bakom platsbyggd garderob med spegel-skjutdörrar. Det mindre sovrummet är perfekt som tonårsrum eller barnrum. Här ryms en 120 cm säng och skrivbord. Praktiskt med skjutdörr och egen balkong.

Här bor ni nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer. Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana samt många populära restauranger i närområdet. Nära till grönområden vid härliga Brunnsviken och Hagaparken, liksom till det växande området kring Hagastaden. Här bor du ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stockholms City och Odenplan.

Välkommen att längta hem! Hör av dig till ansvarig mäklare för mer info, Felicia Ahlquist 072 388 24 17.

Norrtullsgatan 32 - 2tr

5 495 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
53 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 5
Månadsavgift
2 931 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem