Denna bostad är såld Visa alla bilder

Charmig & rymlig 2a i fint skick i magiska Enskededalen!

** Accepterat pris, 2 775 000 kr, varmt välkommen att ringa för privatvisning** I villaidyllen i populära Enskededalen finner ni denna charmiga och rymliga 2a om 62 kvadratmeter. Lägenheten präglas av högt i tak, originaldetaljer, ett fantastiskt fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck samt goda förvaringsmöjligheter. En välkomnande hall med gott om förvaring. Vardagsrummet är stort och ger bra med utrymme för både soffa, TV-möbel och ett gediget matbord med 4-8 sittandes. Köket är platsbyggt och fint renoverat i en stilren ljusgrå ton. Här får ni gott om förvaring och arbetsyta. Rymligt sovrum med ordentlig plats för en dubbelsäng, garderobsförvaring samt skrivbordshörna för den som önskar. Den här lägenheten har verkligen det där lilla extra med originaldetaljer blandat med en renoverad modern touch!

På kort avstånd har du nära till bland annat mysiga och populära Gamla Enskede Matbod och Matateljén. Även vackra promenadstråk genom Skogskyrkogården och Margaretaparken finner du runt knuten.

Nära till hands finns även goda kommunikationer i form av tunnelbanans gröna linje som smidigt och på kort tid tar dig in till Södermalm. Här bor du även praktiskt med knytpunkten till vägnätet nära vilket gör det enkelt att ta sig ut Nynäsvägen, väg 73 samt in i tunnlarna.

Välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare för mer information, Felicia Ahlquist 072 288 24 17.

Nynäsvägen 353

2 950 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
62 kvm
Område
Enskededalen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 650 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem