Denna bostad är såld Visa alla bilder

Underbar lägenhet högt upp i huset med solig balkong!

Varmt välkomna till en riktig pärla, med stor balkong med grönskande utsikt på sommaren. Kvadratmeterna är mycket väldisponerade, modernt kök i öppen planlösning, bra förvaring och rymlig sovdel med plats för större säng. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Lägenheten präglas av rymd och ett magiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i fritt läge. Helkaklat badrum. Helt inflyttningsklar!

Stabil förening med god ekonomi som äger marken. Hushållsel ingår i avgiften!

Fem minuter från lägenheten finns klippbad och bryggor och går du ett par minuter till finns populära Piren med servering ute i vattnet året om, strandpromenaden med alla restauranger längs Hornsberg och träningsmöjligheter i form av tennishall, Kristinebergs IP, fotbollsplan, minigolf, kajak, gym och vackra löpspår runt Kungsholmen.

På tio minuter gångavstånd ligger Ica Maxi med stort utbud och på 20 minuters gångavstånd ligger Fridhemsplan och Norrmälarstrand med hela sitt utbud av butiker, galleria och restauranger. Med tunnelbana tar det ca tio minuter in till T-centralen.

Varmt välkommen att längta hem!

Såld

Ola Hanssonsgatan 3

2 700 000 kr (slutpris)
Antal rum
1 rum
Boarea
28 kvm
Område
Kristineberg
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 4
Månadsavgift
1 902 kr/mån
Julia Larsson Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 05
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem