Denna bostad är såld Visa alla bilder

Toppmodern och lyxig 2,5a med stor balkong och uteplats!

Varmt välkommen till denna moderna och lyxiga 2,5a med både en stor balkong och uteplats!

Här bor du i ett nytt och expansivt område som har perfekt läge med närhet till vatten, grönområden och kommunikationer. Hela lägenheten har genomgående fina materialval med lyxig känsla, bland annat ett trestavsparkettgolv i ljus ask samt en planlösning som ger möjligheten till ett halvrum för kontor eller barnkammare. Den stora balkongen rymmer bord och stolar såväl som lounge-möbler.

Uteplatsen är generös och rymmer gott om möblemang, grill och växter, perfekt för att skapa sin egen oas. Här får du också radhuskänslan och ett lugnt och insynsskyddat läge mot innergården med utsikt mot vattnet.

Vid Liljeholmskajen bor du ett stenkast från vatten och grönområden. Här har du även närhet till kommunikationer med buss, tvärbana och tunnelbana. Även många trevliga restauranger och caféer ligger runt hörnet. Högst upp i tornet i föreningen byggs nu även en jättehäftig restaurang med utsikt över hela stan som väntas vara klar mot hösten. På Önologgatan kommer du garanterat att trivas!

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information, Felicia Ahlquist, 0723882417 eller [email protected].

Önologgatan 4

5 500 000 kr (slutpris)
Antal rum
2.5 rum
Boarea
69 kvm
Område
Liljeholmskajen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 702 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem