Denna bostad är såld Visa alla bilder

Topprenoverad tvåa med en ljus balkong samt en otrolig panoramautsikt!

Fantastisk 2 RoK lägenhet med en spektakulär utsikt över Stockholm stad!

Välkommen till Öregrundsgatan 15, en pärla belägen på 7:e våningen med en imponerande vy över hela Stockholms skyline med havsutsikt. Denna 2 RoK-bostad är inte bara en lägenhet, det är en livsstil med en öppen och social planlösning och en generös balkong som tar andan ur dig med sin panoramautsikt.

Med sina 52 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en optimal planlösning som välkomnar dig direkt in i det ljusa och luftiga vardagsrummet. Här finner du gott om plats att umgås med familj och vänner samtidigt som du njuter av den fantastiska utsikten som sträcker sig över hela Stockholm. Köket är modernt och välutrustat med toppmoderna apparater, perfekt för den som älskar att laga mat.

Det rymliga sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder en fridfull plats att dra sig tillbaka till efter en hektisk dag. Badrummet är smakfullt utformat och har alla bekvämligheter du behöver.

Kanske bostadens mest imponerande egenskap är den stora balkongen. Här kan du njuta av din morgonkaffe medan du ser solen stiga upp över stadens takåsar, eller koppla av med ett glas vin medan du ser solen gå ned bakom Globen på kvällen. Denna utsikt är helt enkelt enastående och kommer att vara ett samtalsämne vid varje tillfälle du har besök.

Denna lägenhet är det perfekta valet för dig som söker en modern och bekväm livsstil med en enastående utsikt över Stockholm stad. Tveka inte att boka en visning och upplev denna fantastiska bostad själv. Detta är en möjlighet du inte vill missa!

Såld

Öregrundsgatan 15, 7/10 tr

4 700 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
52 kvm
Område
Gärdet/Östermalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 7 av 10
Månadsavgift
2 580 kr/mån
William Lindvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 12
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem