Denna bostad är såld Visa alla bilder

Påkostad tvåa i Solna med högt i tak!

Välkommen till denna exklusiva tvåa med sex fönster i fil och generös takhöjd i det omtalade projektet Brf Dallas Tower!

Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. En generös takhöjd om ca 2.80 och ett stilrent Marbodal kök med gott om förvaring och diskmaskin. Ett exklusivt badrum med kombinerad tvättmaskin och golvvärme. Ett rogivande sovrum med plats för större säng och klädkammare för optimal förvaring. Bostaden präglas av genomgående hög standard och det är bara att flytta in.

Brf Dallas Tower är en stabil förening som äger marken och består av 134 lägenheter och 6 lokaler. Faciliteter så som övernattningsrum, övernattningslägenhet, föreningslokal, Bio, Wellneslokal och en cafélokal finns i föreningen. Det finns även ett stort cykelrum där man kan låsa fast cykeln samt barnvagnsrum. På våning 7 finns en trevlig terrass med grill- och sittmöjligheter för större sällskap, på våning 17 finns även en takterrass där man kan sitta och koppla av samt njuta av morgonkaffe. Dallasskrapan har tidigare varit en kontorsfastighet och en del av Nationalarenan Råsunda. Föreningen tillhandahåller 10 stycken besöksparkeringar, i området råder boendeparkering.

Parkvägen 2

3 495 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Område
Råsunda
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 17
Månadsavgift
3 715 kr/mån
Robin Nyvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 04
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem