Denna bostad är såld Visa alla bilder

Unik etagelägenhet med 30 kvm terass i insynsskyddat läge bland trädtopparna!

Välkommen till denna unika etagelägenhet med radhuskänsla, solig terass om 30 kvm och carport!

Med ett oslagbart läge på Peppargränd finns denna vackra arkitektritade fyra med tilltalande planlösning på två våningsplan. Ett unikt boende med villakänsla för den som har höga krav på sitt boende. Bostaden erbjuder en solig terass om ca 30 kvm i ett insynsskyddat läge med utsikt över trädtopparna och naturen som närmaste granne. Här bor man i ett av områdets bästa lägen utan insyn. En ljus och välplanerad bostad med generös takhöjd och en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster och fungerande braskamin. Ett påkostat kök med praktisk köksö och även given plats för stort matbord. Fräscht badrum och egen tvättstuga.

På överplan finns tre väldisponerade sovrum med bra förvaring samt badrum med både dusch och badkar. Från master bedroom har man även egen balkong i ett soligt läge med utsikt över grönskan. Till bostaden ingår två parkeringsplatser varav en carport med el-bilsladdare, TV, bredband samt ett externt förråd.

Här bor man i ett lugnt och naturnära läge med ett stenkast från Barnsjön och Tyresta nationalpark. Goda kommunikationer med direktbuss till Stockholms City. En äkta och välskött förening som äger marken (ej tomträtt). BRF Peppargränd är en miljömedveten förening om 36 lägenheter med hög trivselfaktor, bra ekonomi och ett fantastiskt läge.

Köp ditt drömboende!

Såld

Peppargränd 8, vån 1 & 2

6 100 000 kr (slutpris)
Antal rum
4 rum
Boarea
129 kvm
Område
Bollmora/Tyresö
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 3
Månadsavgift
6 645 kr/mån
Robin Nyvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 04
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem