Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad gavellägenhet med inglasad balkong ut mot parken!

**Accepterat pris**

Välkommen till denna ljusa och fina trea med inglasad balkong mot parken!

Med ett lugnt och härligt läge på Rålambsvägen finns denna moderna och trivsamma trea med underbar inglasad balkong mot grönska. Bostaden är i suterräng vilket innebär att läget mot parken är i högt läge.

Balkongen har det bästa läget i föreningen som är ut mot parken. Ljus och välplanerad lägenhet med allt man kan tänkas behöva. Ett rymligt vardagsrum med stora fönster och social planlösning. Ett kök med gott om plats för förvaring, diskmaskin och bra arbetsytor.

Sovrummen är väldigt rymliga med bra förvaring och har plats för dubbelsäng. Lägenhetens 3:e rum som är välplanerat, har bra ljusinsläpp och är idag möblerat som ett extrarum men kan med enkla medel göras om till exempelvis ett kontor eller barnrum. Badrummet är fräscht, helkaklat med bland annat handdukstork, god förvaring, tvättmaskin samt spegelskåp.

Precis bakom huset ligger gröna och lummiga Konradbergsparken och med en kort promenad når man både Fredhällsklipporna med fler badmöjligheter och Rålambshovsparken. Strax utanför dörren finns restauranger, mataffärer och goda kommunikationer.

Varmt välkommen på visning!

Rålambsvägen 10A

6 800 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
84 kvm
Område
Marieberg
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 6
Månadsavgift
4 589 kr/mån
Nicklas Kling Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 10
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem