Denna bostad är såld Visa alla bilder

Stilren tjugotalslägenhet med balkong mot innergård!

Välkommen till denna välplanerade och stilrena tjugotalspärla som disponeras som en tvåa med tvättmaskin & diskmaskin!

Här bor du i ett av Stockholms mest omtyckta kvarter med närhet till allt. En ljus och trivsam tjugotalslägenhet som genomsyras av luftiga ytor, högt i tak, vackra trägolv och fint ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier och med utgång till den fantastiska balkongen mot innergården. Här har du vacker utsikt över färgglada byggnader i ett mysigt kvarter. Stilrent kök med diskmaskin och tvättmaskin och invid fönstret finns det gott om utrymme för större matgrupp. Sovrummet är rofyllt och bra med förvaring i form av inbyggd garderob. Helkaklat badrum, kombinerad tvättmaskin och torktumlare finns i köket.

Stabil förening som äger marken och har 168 bostäder varav 8 hyresrätter (dold tillgång) och 5 lokaler vilket bidrar till ett bra kassaflöde. Låg belåningsgrad på ca 2000 kr/kvm. Gästlägenhet finns att hyra för 350kr/dygn.

På Ringvägen 155 bor du med Nytorgets puls ett stenkast bort och mittemot bostaden ligger Blecktornsparken. Runt Nytorget som är SoFos mittpunkt ligger många kvalitetsrestauranger. Här kan du uppleva de populära haken som genomsyras av en avslappnad känsla. I närområdet finns förutom Nytorget och Greta Garbos torg även Vitabergsparken. En kort promenad bort finns Södermalms sydligaste del, Skanstull. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet bussar och tunnelbanans gröna linje.

Såld

Ringvägen 155 A, 1,5 tr

3 900 000 kr (slutpris)
Antal rum
1.5 rum
Boarea
41 kvm
Område
Södermalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1.5 av 5
Månadsavgift
2 427 kr/mån
Robin Nyvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 04
Subhan Kaki Assisterande mäklare [email protected] 076-838 26 69
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem