Denna bostad är såld Visa alla bilder

Perfekt 1,5a i fint skick belägen centralt med alla fönster & balkong mot lugn innegård!

Med ett fantastiskt lugnt & lummigt läge ligger den här charmiga söderpärlan om 38 kvm. Lägenhetens alla fönster och balkong vetter mot en grönskande innergård i suterräng som gör det lugnt och tyst i lägenheten samt att man kommer upp högt ovan mark. Mitt utanför balkongen finns också ett lummigt träd som grönskar fint och gör det fritt från insyn. Balkongen ligger också i bästa söderläge för den gärna njuter av solen hela dagen och kvällen.

Interiört erbjuds en yteffektiv planlösning, fina färg- och materialval samt genomgående lättmöblerade ytor. Lägenheten präglas av högt i tak, ett fint renoverat skick samt gott om förvaring. Stor separat sovalkov som ger plats för ordentlig dubbelsäng. Vardagsrummet ligger i halvöppen och social planlösning mot kök och matplats, här får man plats med soffa, soffbord och TV-möbel. Köket erbjuder gott om förvaring och arbetsytor bakom stilrena vita luckor och lyxig bänkskiva i sten.

Gemensamt i föreningen finns även en takterrass med stort bord och stolar. Takterrassen bjuder på en helt magisk utsikt! Perfekt när man vill bjuda över vännerna på middag och får blicka ut över hustaken och hela stan. Bekvämt med hiss i huset. Otroligt välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och endast 973kr i belåning per kvm enligt 2021 årsredovisning.

Här bor du ett stenkast från allt du kan önska i form av kommunikation, gym, butiker och grönområden. Med promenadavstånd till bland annat Skanstull, Ringen, Hornstull och Tantolunden med dess breda utbud av restauranger, barer samt shopping.

På Ringvägen 86 kommer du garanterat att trivas – den perfekta lägenheten för dig som vill bo i citypulsen men ändå värderar lugnet högt!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Felicia Ahlquist 072-388 24 17

Ringvägen 86

3 510 000 kr (slutpris)
Antal rum
1.5 rum
Boarea
38 kvm
Område
Södermalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 5
Månadsavgift
1 780 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem