Denna bostad är såld Visa alla bilder

Enastående 3 rok med sjöutsikt högt upp i huset i hjärtat av Birkastan!

Varmt välkommen till denna fantastiska 3a på våning 4 med både slotts- och sjöutsikt i hjärtat av Birkastan! En genomgående och social lägenhet med ett ljusinsläpp utöver det vanliga. Vardagsrum och kök med matplats och en enastående kakelugn gör det stora rummet till hjärtat i lägenheten. Här ges gott om utrymme för att bjuda över både nära och kära. Lägenheten präglas av originaldetaljer och har högt i tak, takrosetter och vackra fönsternischer. Med en utsikt utöver det vanliga dras blicken lätt mot enastående Karlbergs slott från 1600-talet som har sin vackra slottspark med underbara löpspår.

Det stora sovrummet är rymligt och rymmer dubbelsäng och platsbyggd förvaring. Rummet har även en fransk balkong att öppna upp mot den fina innergården. Det mindre sovrummet rymmer både säng, skrivbord samt även platsbyggd förvaring. Fräscht och stilrent badrum med duschhörna bakom glasväggar och gott om förvaring.

Här bor ni i en stabil och välskött förening. Föreningen har också en helt magisk innergård som sköts av en trädgårdsförening som verkligen har skapat en oas mitt i stan för föreningens medlemmar. Troligen Birkastans vackraste innergård!

På Rörstrandsgatan 48 bor ni i hjärtat av Birkastan på gatan som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och en fantastisk restauranggata som har något för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Sommartid är Rörstrandsgatan utan tvekan den bästa gatan i stan! Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Välkommen att längta hem!

Såld

Rörstrandsgatan 48

9 100 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
76 kvm
Område
Vasastan/Birkastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 5
Månadsavgift
4 271 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem