Denna bostad är såld Visa alla bilder

Fantastisk fint renoverad 2 rok med stor balkong i gårdshuset på bästa gatan i Birkastan!

Välkommen till den här drömlägenheten på en av Birkastans bästa adresser - Rörstrandsgatan 48A! En lägenhet i fantastiskt fint renoverat skick i gårdshuset. Mycket välplanerad med högt i tak, genomgående och en fantastisk balkong mot Innergården. Köket är stilrent i ljusa detaljer, diskmaskin och gott om förvaring och arbetsytor. Här ges även gott om plats för matgrupp. Sovrummet ligger tyst och ostört och ger plats till dubbelsäng (120cm) med tillhörande platsbyggt nattduksbord samt garderob med förvaring.

Lägenheten ligger en halv trappa upp men i och med suterräng så är den som vån 1 i gathuset. Här erbjuds en magisk balkong i bästa solläge, ett genomgående superfint nyrenoverat skick med detaljer som gör lägenheten till det där lilla extra och det är även ett helt ostört och lugnt läge. Stabil förening med en låg belåningsgrad, stora renoveringar bakom sig och har en av Birkastans mysigaste och mest blomstrande innergård.

Här bor du i hjärtat av Birkastan på underbara Rörstrandsgatan som har allt du kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och en fantastisk restauranggata som har något för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Sommartid är Rörstrandsgatan utan tvekan den bästa gatan i stan! Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare, Felicia Ahlquist på 072 388 24 17 eller [email protected], för mer information!

Rörstrandsgatan 48A

4 575 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
37 kvm
Område
Vasastan/Birkastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 0.5 av 4
Månadsavgift
2 467 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem