Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad trea med solig inglasad balkong!

Välkommen till denna välplanerade trea (möjlig fyra) med fönster i två väderstreck & solig inglasad balkong!

Bostaden är väldisponerad med plats för hela familjen då det finns plats för socialt umgänge, två bra sovrum och gott om förvaring i klädkammare samt ett rymligt fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ett stilrent kök med diskmaskin, fullstor kyl och frys och gott om plats för köksbord. Stilrena och smakfulla materialval är genomgående i bostaden. Här bor man nära allt ni kan önska i form av kommunikationer, matbutiker, bad och restauranger.

En äkta och välskött förening som äger marken (ej tomträtt) och amorterar flitigt. Lediga parkeringsplatser just nu. Bredband & TV ingår i avgiften.

Frösunda är ett mycket populärt bostadsområde. Här bor ni i ett mycket attraktivt läge med gångavstånd till pendeltåget vid Solna Station och närmsta busshållplats heter Rosenborgsgatan och trafikeras av buss 509. Flera andra busslinjer stannar i närheten och med bussarna 515, 516, 57 tar det ca 15-25 minuter in till innerstadens puls. Flygbussarna stannar vid Järva Krog och resan tar 30 min till Arlanda. Pendeltågen går från Solna Station och resan tar 7 minuter in till Centralen. Härifrån kan man både cykla och gå in till Stockholms innerstad om man så vill. I området finns förutom matbutik som Hemköp finns även flertalet restauranger, Apotek, vårdcentral och caféer. I närheten finner ni Westfield Mall of Scandinavia som är Nordens största köpcentrum och kan erbjuda allt vad man kan önska sig. Granne med detta är Friends Arena där stora konserter och sportarrangemang hålls och det är även intill detta som tunnelbanans gula linje planeras att ha en hållplats. Gångavstånd även till vackra naturområden så som bland annat vackra Fröfjärdsparken, Hagaparken, Råstasjön och Brunnsviken. Även närhet till nyöppnade simhallen Medley.

Såld

Rosenborgsgatan 13, vån 2

4 750 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
83 kvm
Område
Frösunda/Solna
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 2 av 6
Månadsavgift
4 497 kr/mån
Robin Nyvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 04
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem