Denna bostad är såld Visa alla bilder

Minitvåa i underbara Sibiren med en generös balkong mot innergård!

Varmt välkomna till denna sekelskiftespärla med en generöst balkong mot innergården. Lägenheten präglas av härligt ljusinsläpp och fina materialval där modern kombineras med sekelskiftesdetaljer. Denna väldisponerad minitvåa är utrustad med allt ni kan önska er, kök med diskmaskin i öppen planlösning med vardagsrummet med access till den härliga balkongen, generöst sovrum med bra förvaring och kaklat badrum. Föreningen har god ekonomi och väldigt välskött innergård.

Utmärkt läge i Vasastan i det populära området "Sibirien" som är känt för sina mysiga gator. Här är det nära till all tänkbar och nödvändig service såsom exempelvis caféer, gym, butiker och mataffärer (ICA Roslagstull). Bra kommunikationer med flertalet busslinjer och T-bana (grön- och rödlinje) samt många populära restauranger i närområdet, bland annat magiska Meno Male (pizza) och Lennart & Bror (deli). Nära till grönområden vid härliga Brunnsviken och Hagaparken.

Har bor du ostört men har bara ca 10 minuters gångavstånd till Stockholms City och Odenplan. Varmt välkomna till visning!

Såld

Roslagsgatan 15A

4 600 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
34 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 3
Månadsavgift
1 820 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem