Denna bostad är såld Visa alla bilder

Perfekt planerad trea högt upp i huset med balkong & öppen spis!

Varmt välkomna upp på tredje våningen till denna trerummare i tidstypisk funkisanda.

Lägenheten är i fint skick och har en perfekt planlösning med två luftiga sovrum, stambytt badrum, välutrustat kök i klassisk design, fungerande öppen spis och en härlig balkong med soligt läge.

Bostadens höga belägenhet i fastigheten samt flertalet större fönsterpartier gör att ett härligt ljus tillförs till bostaden året runt. Gärdet är ett av innerstans lummigaste och mysigaste områden och även på Sandhamnsgatan 1 omfamnas fastigheten av träd och grönska, vilket gör bostaden skyddad mot insyn. En bättre 3 rok går inte att hitta!

På Sandhamnsgatan bor ni med närhet till flertalet gym (Sats och utomhusgym), mataffärer (Hemköp, ICA Gärdet/Rökubbsgatan och ICA Kvantum Värtan), vårdcentral (Gärdet Vårdcentral) samt Gärdesfältet.
Vid Gärdesfältet och Djurgården finns vackra grönområden med löparspår och cykelvägar för er som gillar att vistas i natursköna områden. Området erbjuder goda kommunikationer med närhet till city och universiteten genom T-bana station Gärdet (röda linjen) samt busslinje 1 (hållplats Gärdet) ca 100 meter från fastigheten.

Detta är det perfekta boendet för såväl paret som den kärleksfulla familjen.

Välkomna att längta hem!

Såld

Sandhamnsgatan 1, 3 tr

5 850 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
65 kvm
Område
Gärdet
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 7
Månadsavgift
3 963 kr/mån
Linnea Mott Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 08
Ebba Thielebeule Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 18
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem