Perfekt planerad fyra med solig balkong!

Välplanerad fyrarummare om 78 kvm med härlig balkong i skyddat läge.

Detta boende passar er som söker ett boende med en hög underhållsstandard med en optimal planlösning. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och förvaringsmöbel. Vardagsrummet är rymligt och har ett sagolikt ljus från stora fönsterpartier samt anslutning till bostadens balkong. Det är ett helkaklat och stambytt badrum samt ett välutrustat kök i stilren design med plats för matgrupp för fyra personer.

Gärdet är ett av innerstans lummigaste och mysigaste områden och även på Sandhamnsgatan 1 omfamnas fastigheten av träd och grönska.

På Sandhamnsgatan bor ni med närhet till flertalet gym (Sats och utomhusgym), mataffärer (Hemköp, ICA Gärdet/Rökubbsgatan och ICA Kvantum Värtan), vårdcentral (Gärdet Vårdcentral) samt Gärdesfältet.
Vid Gärdesfältet och Djurgården finns vackra grönområden med motionsspår och cykelvägar för er som gillar att vistas i natursköna områden. Området erbjuder goda kommunikationer med närhet till city och universiteten genom T-bana station Gärdet (röda linjen) samt busslinje 1 (hållplats Gärdet) ca 100 meter från fastigheten.

Välkomna att längta hem!

Sandhamnsgatan 1

Antal rum
4 rum
Boarea
78 kvm
Område
Gärdet
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 7
Månadsavgift
4 586 kr/mån
Linnea Mott Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 08
Ebba Thielebeule Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 18

Visning

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av personlig visning.

Vill du veta mer om bostaden?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar jag dig.
* obligatorisk uppgift
Äger du egen bostad? *
 • Bostadsinformation

  Upplåtelseform
  Bostadsrätt
  Adress
  Sandhamnsgatan 1
  Postadress
  11540 STOCKHOLM
  Område
  Gärdet
  Kommun
  Stockholm
  Lgh.nr
  28:19 (förening)
  Lgh.nr
  1403 (adressregister)
  Boarea
  78 m² (föreningens information)
  Antal rum
  4 rum och kök
  Månadsavgift
  4 586 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten.
 • ENTRÉ

  Välkomnande hall med grått klinkergolv och ljusa väggar. Plats för avhängning av kläder och skor samt goda möjligheter till förvaring i inbyggda garderober.

  VARDAGSRUM

  Socialt vardagsrum med ljusa väggar och golv i holländsk stavparkett. Här finns plats för både soffgrupp, matgrupp och förvaringsmöbler. I vardagsrummet finns även en vacker fungerande öppen spis.

  BALKONG

  Till lägenheten hör en balkong med utgång från vardagsrummet. Här finns plats för bord och stolar samt planteringar och växtlighet.

  MASTER BEDROOM

  Med ingång från vardagsrummet finner vi bostadens Master Bedroom. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord och annat möblemang efter behov och smak. Rummet har ett härligt ljusflöde från två stora fönster. Väggarna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger parkett.

  SOVRUM 2

  Mysigt sovrum med ljust målade väggar och golv belagt med parkett. Här ryms en säng och sängbord, men plats finns även för garderob och andra smarta förvaringslösningar för att maximera utrymmet.

  SOVRUM 3

  Trivsamt sovrum som passar perfekt som barnrum, gästrum eller hemmakontor. Fint ljusinsläpp från stort fönster. Väggarna är målade i en ljus nyans och golvet belagt med parkett.

  KÖK

  Funktionellt kök med eleganta materialval. Köket har stilrena skåpluckor tillsammans med en mörk bänkskiva som erbjuder gott om arbetsyta. Stänkskyddet är klätt i vitt kakel. Köket är utrustat med kyl/frys, spis, fläkt och ugn. Väggarna är målade i en neutral färg och golvet belagt med parkett.

  BADRUM

  Stilrent och modernt badrum med högkvalitativa materialval. Helkaklade väggar i neutrala toner och schackrutigt klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåo och dusch.

 • Byggnadsinformation

  Byggnadstyp
  Gathus
  Byggnadsår
  1943
  Uppvärmning
  Fjärrvärme
  Ventilation
  F
  Våningsplan
  Våning 4 av 7. Hiss finns.
  Balkong
  Ja

  Energideklaration

  Status
  Utförd (2019-10-04)
  Prestanda
  191 kWh/m2/år
  Primärenergital
  193 kWh/m2 och år
  Energiklass
  F
 • Föreningen

  Namn
  BRF New York 8
  Adress
  Sandhamnsgatan 1
  Byggnadsår
  1943
  Byggnadstyp
  Gathus
  Org.form
  Bostadsrätt
  Org.nummer
  769642-0053
  Föreningens ekonomi
  Föreningen har inga planerade eller beslutade avgiftsförändringar (kontrollerat 2024-03-11) Lån/kvm enl. ekonomisk plan: 12 464 kr
  Äkta/oäkta förening?
  Oäkta
  Tillåts juridisk person?
  Nej
  Tillåts delat ägande?
  Ja, minsta andel 10%
  Föreningen äger marken?
  Ja
  Renoveringar
  2010 Stambyte

  Föreningen har inte gjort några renoveringar sedan ombildningen och har inga renoveringar daterat planerade framåt. Det finns en renoveringsfond om ca 4,5 miljoner avsatt för framtida renoveringar.

  Föreningen planerar att se över renovering av (vissa) fönster inom ca 3 år samt översyn av fasad inom ca 5 år. Föreningen har avsatt pengar till det i den ekonomiska planen (kontrollerat 2024-03-11)
  Parkering
  I föreningen finns 13 stycken parkeringsplaster till en kostnad om 992 kr/mån (kontrollerat 2024-03-06)
  Om föreningen
  Brf New York 8 är en oäkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 40 bostäder samt en lokal och nu upplåts 30 lägenheter med bostadsrätt, samt 10 lägenheter med hyresrätt.

  Föreningen bildades 2023 och äger marken.

  En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 433 kr (2,5 % av gällande prisbasbelopp) som betalas av säljaren. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift ut om 573 kr/pant (1 % av gällande prisbasbelopp). Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2024.

  I föreningen finns soprum, tvättstuga och cykelrum.
 • Ekonomi

  Månadsavgift
  4 586 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten.
  Andel i föreningen
  3.53%
  Andel av årsavgift
  4.28%
  Pantsatt
  Nej

  Driftskostnader per år

  Hushållsel
  5 500 kr
  Försäkring
  3 000 kr
  Summa
  8 500 kr
  Driftkostnaderna är baserade på schablon och kan komma att variera efter egen förbrukning. I angiven driftkostnad ingår kostnad för el 5 500 kr/år samt kostnad för hemförsäkring 3 000 kr/år.
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem