Denna bostad är såld Visa alla bilder

BRF-RADHUS PÅ TAKET MED UTEPLATS OCH BALKONG

Varmt välkomna till denna unika etagelägenhet om 118 m2 radhus på taket,
mitt emellan city och Kungliga Djurgården!

Med ett oslagbart läge på Gärdet finns denna exklusivt välplanerade etagelägenhet.
Här bor ni med dubbla terrasser med kvällssol och med en fantastisk utsikt över Gärdets sportfält, Djurgården och de andra stadsdelarna i fjärran.

Bostaden disponeras med två sovrum, två vardagsrum, walk in closet, dubbla badrum med både dusch och badkar samt både terass och balkong. Bostaden har ett härligt ljusflöde från flertalet stora fönsterpartier från flera väderstreck och har ljusa väggar och golv som grund. Utgång från vardagsrumsdel till möblerbar terrass med eftermiddags- och kvällssol som är som gjord för sommarens grillmiddagar.

Här är ett fullständigt enastående boende för den urbana familjen som vill ha lika nära till pulsen i city som till lugnet på Gärdet och grönskande Djurgården. Härifrån promenerar man lika lätt till Karlaplan som till Djurgårdskanalen (10 minuter) och till Stureplan på drygt 20 minuter. Kommunikationer med flera busslinjer i omedelbar närhet och T-bana endast 5 minuters promenadväg bort. Stort garage i fastigheten med laddning för elbilar (finns f.n. för ett antal platser och är under fortsatt utbyggnad.)

Föreningen är välskött, äger marken (ej tomträtt), har god ekonomi och amorterar årligen på sina lån. Föreningen har betyg A via Allabrf.se. Här bor ni med närhet till allt ni kan önska i form av restauranger, matbutiker, förskola och flera gym samt aktiviteter som beachvolleyboll, basket, utegym, PDL Center, utomhusbad och lekplats. Härliga naturområden med Gärdet och Djurgården runt hörnet. Joggingspår, mängder av promenadstråk och skidspår vintertid.

Mer radhuskänsla på taket går inte att hitta. Chansen att förvärva en lägenhet av detta slag dyker sällan upp - denna chans får ni bara inte missa!

Kontakta ansvarig mäklare för vidare information:
Ebba Thielebeule, 072-388 24 18

Såld

Sandhamnsgatan 47

11 000 000 kr (slutpris)
Antal rum
4 rum
Boarea
118 kvm
Område
Gärdet
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 5 av 5
Månadsavgift
6 960 kr/mån
Ebba Thielebeule Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 18
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem