Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad 3 rok i underbara Atlasområdet!

Varmt välkomna till denna 20-talspärla med härligt ljusinsläpp och vacker sjöutsikt. Här finner ni en social och trevlig 3,5 rok som är fint renoverad i en stilren kombination av moderna funktioner och bevarade 20-talsdetaljer. Påtaglig rymd med en social planlösning och vackra originalgolv och tidstypiska spröjsade fönster. Detta har en gång i tiden varit två lägenheter och därav kan det finnas möjlighet att dela upp den i två alternativt göra en uthyrningsdel.

Föreningen har god ekonomi med en låg belåningsgrad på endast 3 764 kr/kvm, bra intäkter från lokaler och en låg avgift. Ni har ingång både från Sankt Eriksgatan 64 och Atlasmuren 18. I föreningen finns bland annat en hobbylokal som rymmer ca 40 personer och en mysig innergård med grill.

I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Atlasområdet, även kallat lilla Paris, som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan (150 m) med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Några minuter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Varmt välkomna på visning!

Sankt eriksgatan 64/ Atlasmuren 18

8 500 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
80.2 kvm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4
Månadsavgift
1 934 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Assisterande mäklare
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem