Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerad 3 rok i underbara Atlasområdet!

Varmt välkomna till denna välplanerade 20-talspärla. Här finner ni en social och trevlig 3 rok som är fint renoverad i en stilren kombination av moderna funktioner och bevarade 20-talsdetaljer. Påtaglig rymd med en social planlösning och vackra originalgolv och tidstypiska spröjsade fönster.

Föreningen har god ekonomi med en låg belåningsgrad på endast 3 764 kr/kvm, bra intäkter från lokaler och en låg avgift. Ni har ingång både från Sankt Eriksgatan 64 och Atlasmuren 18. I föreningen finns bland annat en hobbylokal som rymmer ca 40 personer och en mysig innergård med grill.

I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Atlasområdet, även kallat lilla Paris, som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan (150 m) med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Några minuter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Kontakta ansvarig mäklare Amanda Treutiger på 072 388 24 07 för att boka visning!

Såld

Sankt Eriksgatan 64

6 100 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
66 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 7
Månadsavgift
832 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem