Denna bostad är såld Visa alla bilder

Magisk och ljus tvårummare högst upp i huset samt en magisk balkong i solsäkert läge

Nu saluförs denna stilfulla och sociala lägenhet med generös takhöjd. Väl tilltagen och omhändertagen med oerhört mycket harm av tidstypiska detaljer blandat med nytt och fräscht. Lägenheten går i stilrena materialval och är välplanerad för såväl paret som familjen.

Detta är en lägenhet som ligger högst upp i huset med en fantastisk balkong. Här bor ni i en riktig 40-talsdröm. Lägenheten är välbevarad i originalskick, fina beslag, dörrar, skåpsluckor, platsbyggda garderober och annat. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med dess generösa ljusinsläpp skapar tillsammans med den ljusa interiören en härlig rymd och ger ett hemtrevligt intryck. Det finns generöst med förvaring i form av praktiska platsbyggda garderober i originalskick. Sovrummet vetter emot ett lugnt skogsparti vilket skapar en harmonisk känsla.

I Hammarbyhöjden bor ni både granne med naturen och ett stenkast från kommunikationer. På dessa väldisponerade kvadratmeter finns här allting man behöver.

På gångavstånd ligger Globen City, Tele 2 Arena och knytpunkten Gullmarsplan med stort utbud av caféer, restauranger, matbutik, shopping och berikande kulturliv.

Här bor man avskilt på lugn gata men lagom nära för den som vill åt Södermalms citypuls. För den om tycker om friluftslivet har även Nackareservatet på bekvämligt avstånd.

Stabil och äkta förening med många stora renoveringar klara, samt låg belåning om 5 146kr/kvm.

Strahlenbergsgatan 15, vån 3/3

3 300 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
48 kvm
Område
Hammarbyhöjden
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 3
Månadsavgift
2 971 kr/mån
Charlotta Blick Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 20
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem