Denna bostad är såld Visa alla bilder

Fantastiskt ljus tvårummare högst upp i huset med magisk balkong i solsäkert läge

Magisk och ljus tvårummare högst upp i huset med härlig balkong i solsäkert läge.

Nu saluförs denna stilfulla och sociala tvårumslägenhet med generös takhöjd. Väl omhändertagen med en fin blandning av funkischarm och modern bekvämlighet. Lägenheten går i stilrena materialval och är perfekt för både par, familj och eget boende.

Lägenheten ligger högst upp i huset, och från balkongen har ni utsikt över lummiga Vitabergsparken. Här bor ni i en riktig 40-talsdröm. Lägenheten är välbevarad med originaldetaljer som platsbyggda skåp och fönsterkarmar kombinerat med ett nyrenoverat kök som erbjuder diskmaskin. Lägenhetens genomgående planlösning i kombination med dess generösa ljusinsläpp skapar en härlig rymd och ger ett hemtrevligt intryck. Sovrummet vetter mot ett lugnt skogsparti vilket skapar en harmonisk känsla. På dessa väldisponerade kvadratmeter finns allting man behöver.

Här bor ni både granne med naturen och ett stenkast från Skärmarbrinks tunnelbanestation. På gångavstånd finns Globenområdet, Hammarby Sjöstad, Slakthusområdet och Gullmarsplan med stort utbud av caféer, restauranger, matbutik, shopping och nöjesliv.

I Hammarbyhöjden bor ni avskilt men lagom nära för den som vill åt Södermalms citypuls. För den om tycker om friluftslivet finns även Nackareservatet på bekvämligt avstånd.

Strahlenbergsgatan 17, 3/3 tr

3 150 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
47 kvm
Område
Johanneshov
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 3 av 3
Månadsavgift
3 235 kr/mån
Charlotta Blick Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 20
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem