Denna bostad är såld Visa alla bilder

Perfekt planerad 4a högst upp i huset med sjöutsikt & stor balkong mot grönskan!

Varmt välkomna till den här perfekt planerade och stilrent renoverade 4a om 77,5 kvm i populära & familjevänliga Minneberg! Här bor ni högst upp i huset med en stor trivsam balkong insynsskyddat med både sjöutsikt och vy över trädtopparna och grönskan. Lägenheten är fint renoverad med ett badrum i toppskick och tre mycket välplanerade sovrum. En toppenlägenhet för barnfamiljen såväl som för paret.

Köket är stort och har gott om yta för gediget matbord. Perfekt för den som tycker om att ha nära och kära över på trevliga tillställningar. Köket ligger i en social planlösning mot vardagsrummet där man enkelt får gott om plats med stor soffa och TV-möbel. Från vardagsrummet når man även den stora balkongen. Här ryms både matbord med stolar och växter i mängder så du enkelt kan skapa din egen oas. En mycket hemtrevlig lägenhet att bara kunna flytta rakt in i!

På Svartviksslingan kommer ni garanterat att trivas! Minneberg är verkligen det perfekta området för barnfamiljen såväl som för den som tröttnat på villa-livet och vill bo bekvämt med närhet till vatten och grönområden. I området finns det ett flertal olika förskolor att välja mellan som gör vardagslivet enkelt med närhet för både hämtning och lämning av barnen.

På endast 100 meters avstånd finns också fantastiska Johannelundsbadet, barnvänligt och ett självklart val under varma sommardagar! Utöver badplatsen finns även en stor badbrygga och magiska promenadstråk längs med vattenlinjen. Här finns även en båtklubb med båtplatser. I Minneberg finns helt enkelt allt man önskar i form av matbutik, gym och grönområden, samtidigt som ni har Alvik på bekvämt promenadavstånd eller bussen som snabbt tar dig till Alvik och alla dess kommunikationer. Vid Alvik finns också flertalet trevliga restauranger och caféer, gym, en av Brommas bästa ICA-butiker och apotek. Här bor du i lugnet vid vattnet samtidigt som citypulsen bara ligger en bro bort, helt enkelt det bästa av två världar!

Stabil förening med god ekonomi och många faciliteter så som fem övernattningslägenheter, välutrustat gym, bastu, två festlokaler, fullt utrustat snickeri, pingisrum mm. En förening att trivas superbra i. I trappen finns även tvättstuga, också för grovtvätt, samt stort barnvagns- och cykelrum.

Det här är helt klart en av områdets absolut bäst planerade lägenheter!

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare Felicia Ahlquist på 072 388 24 17 eller [email protected] för mer information.

Svartviksslingan 90

5 870 000 kr (slutpris)
Antal rum
4 rum
Boarea
77.5 kvm
Område
Minneberg
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 4
Månadsavgift
4 680 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem