Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välplanerade 25 kvm med egen uteplats mot innergård!

Varmt välkommen till denna yteffektiva etta i fantastiska Haga Norra!

Nu finns möjligheten att förvärva en etta med uteplats mot föreningens grönskande innergård. Välplanerade 25 kvm som präglas av varma och ljusa toner valda utifrån det skandinaviska ljuset samt exklusiva materialval. Genomgående ljus askparkett. Kök från Puustelli med skåpsluckor i färgen cashmere som bryts av med rostfria detaljer. Köket erbjuder diskmaskin, integrerad kyl/frys, induktionshäll, inbyggd ugn och inbyggd micro. Öppen planlösning med ett stort fönsterparti som förser rummet med ett naturligt ljusinsläpp. Utgång till bostadens egna uteplats i lugnt läge mot föreningens lummiga innergård. Badrummet är helkaklat i grå granitkeramik med en rund bakbelyst spegel och svarta stilrena beslag som ger en lyxig hotellkänsla i badrummet.

Boendet utmärks av stilren design, välplanerade ytor samt fantastiska faciliteter för föreningens medlemmar så som takterrass, gym, hobbyrum, co-working space och en relaxavdelning i huset. Parkering finns att hyra i ett parkeringshus som ligger ca 5 minuter bort.

Att bo i Haga Norra innebär närhet till Vasastan, Hagaparken samt shopping och restauranger i Mall Of Scandinavia. Här har du även nära till goda kommunikationer med pendeltåg, tvärbana och tunnelbana. När tunnelbanan kommer till Arenastaden planeras en uppgång några minuters promenad från Haga Norra.

Haga Norra utvecklas och blir en ny spännande stadsdel med bostäder, kultur, upplevelser och handel. Matildatorget är den kommande huvudgatan i området och kommer att ge plats åt en matgränd med restauranger, aktivitetsytor för boule och uteserveringar. Några minuters promenad österut tar dig ut i Hagaparken som är en unik destination i Stockholm med museum, slott och paviljonger kantade av vatten, kullar och skogsgrönska. Här känner du gräset under fötterna eller simmar runt ett tag i den anmärkningsvärt lugna Brunnsviken. I de nya stråken kring Mall of Scandinavia som ligger ett stenkast från Haga Norra, reser sig en stadsdel för shopping och gastronomi.
För mer info: https://brabostockholm.se/projekt/haganorra/

Varmt välkommen!

Budgivning pågår

Sylvangatan 5

2 050 000 kr (slutpris)
Senaste bud: 2 050 000 kr
Antal rum
1 rum
Boarea
25 kvm
Område
Haga Norra
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 6
Månadsavgift
2 124 kr/mån
Evelinn Åkerman Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 19
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem