Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välkommen till denna perfekta etta med möjlighet att göra om till minitvåa om så önskas. Ljusa byggnader i vacker funkis-stil från sena 30-talet, fritt placerade i lummig trädgård med flera stora, fullvuxna träd. Interiört presenteras en utmärkt planlösning med välplanerad yta som generöst sällskapsrum, rymligt kök, samt helkaklad badrum. Goda förvaringsytor i inbyggda garderober samt källarförråd. Här bor du ett stenkast från allt du kan önska i form lekfulla och lummiga grönområden tillsammans med närhet till ljuvliga caféer och en uppsjö av omtyckta restauranger. Väl upp på Götgatan som genomstrålar hela söder finner du allt som du kan tänkas behöva i form av kulinariska upplevelser, välsorterade matbutiker, stort utbud av shopping samt närheten till lummiga promenadstråk. Precis runt hörnet från bostaden finner du den folkkära och mycket omtyckta Rosenlundsparken, där du lätt kan lapa i dig sol på den härliga solstolarna, perfekt för lite avkoppling under dagen.
Kort promenadavstånd till fatbursparken, medborgarplatsen med allt det har att erbjuda samt närheten till mysiga kvarteren runt Mosebacke.

Framkomligheten i området runt bostaden är mycket god och du har goda kommunikationer med såväl närhet till tunnelbanas gröna linje samt pendeln via södra stationen, du når även flera busslinjer i närområdet.

Tjustgatan 4

3 080 000 kr (slutpris)
Antal rum
1 rum
Boarea
30 kvm
Område
Södermalm
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 0.5 av 6
Månadsavgift
2 616 kr/mån
Marcus Ljungdahl Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 01
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem