Denna bostad är såld Visa alla bilder

Välkommen till den här drömlägenheten på en av Birkastans bästa adresser - Tomtebogatan 12! En lägenhet i toppskick som ni bara kan flytta rakt in i. Mycket välplanerad med generösa rum, genomgående ljus och en fantastisk uteplats mot den lugna innergården. Köket är stilrent i ljusa detaljer, gott om förvaring och arbetsytor. Sovrummet går i en fin grön ton och har vackra detaljer och mycket bra förvaring i form av en hel garderobsvägg.

Från köket når man den fina uteplatsen. Uteplatsen är väl tilltagen och ligger lugnt och mot den mysiga innergården. Här får du plats med stora blommor, grill och matgrupp, perfekt för att bjuda över vännerna på härliga middagar. Lägenheten erbjuder ett genomgående fint skick med originaldetaljer som gör lägenheten till det där lilla extra. Stabil förening med en låg belåningsgrad, stora renoveringar bakom sig och en trivsam innergård. Dessutom låg avgift.

Här bor du i hjärtat av Birkastan med närhet till trevliga Rörstrandsgatan som har allt du kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och en fantastisk restauranggata som har något för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Välkommen att längta hem!

Såld

Tomtebogatan 12

6 650 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
54 kvm
Område
Vasastan/Birkastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 0.5 av 5
Månadsavgift
2 262 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem