Denna bostad är såld Visa alla bilder

Högt belägen charmig 3:a med balkong i söder, i hjärtat av Birkastan!

Varmt välkomna till denna magiska 3:a belägen i underbara Birkastan! Här bor ni högt upp i huset i en genomgående lägenhet med stora, vackra fönster i två väderstreck, vilket bidrar till ett härligt flöde av naturligt ljus. I soligt söderläge med utsikt över takåsarna finns en ostörd, generös balkong.

I lägenheten möter stilren, modern funktionalitet bevarade sekelskiftesdetaljer. Här finns ett rymligt kök med plats för umgänge och ett generöst vardagsrum med plats för soffmöblemang, bokhyllor och skrivbord om så önskas. Vidare finns två rum och ett stort badrum med tvättpelare samt en gästtoalett. Det finns gott om förvaring i form av en stor klädkammare, platsbyggd hallmöbel och garderober. Föreningen har stabil ekonomi med stora renoveringar gjorda de senaste åren.

Tomtebogatan är en idyllisk och lugn gata i hjärtat av Birkastan med närhet både till trevliga Rörstrandsgatan, en fantastisk restauranggata som har något för allas smaker, och till natursköna Karlbergs slott med motionsspår och lekpark. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. I området finns även populära skolor och förskolor. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Välkommen att längta hem!

Tomtebogatan 39

9 650 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
74 kvm
Område
Vasastan/Birkastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 6
Månadsavgift
3 958 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem