Denna bostad är såld Visa alla bilder

En magisk sekelskifts 1,5 rok på våning 4 med kakelugn och balkong!

Varmt välkommen till den här drömmen! En 1,5a om 39 kvm på våning 4 med balkong mot innergården och kakelugn. Lugnt och tyst läge med city runt knuten. Här finns alla vackra sekelskiftsdetaljer så som högt i tak, stuckaturer, kakelugn och originalgolv - allt du önskar! Genomgående med stora fönster åt två håll som ger ett fint ljusinsläpp. Rymligt separat kök med gott om arbetsytor och förvaring samt diskmaskin. Från köket når ni även den härliga balkongen med utsikt över innergård och takåsar. Här bor du i en mycket trivsam och stabil förening med god ekonomi.

På Tomtebogatan kommer du garanterat att trivas! Här finns allt nära till hands samtidigt som du känner lugnet på gatan. På bara någon minut når du Rörstrandsgatan som erbjuder allt så som bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och är en fantastisk restauranggata som har något för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information, Felicia Ahlquist 072 388 24 17 eller [email protected].

Såld

Tomtebogatan 48B, 4 tr

4 325 000 kr (slutpris)
Antal rum
1.5 rum
Boarea
39 kvm
Område
Vasastan/Birkastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 4 av 5
Månadsavgift
1 397 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem