Denna bostad är såld Visa alla bilder

Charmig sekelskiftespärla med fungerande kakelugn i välskött förening!

Varmt välkommen till denna välplanerade sekelskiftespärla med fantastiskt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti samt en vacker fungerande kakelugn. Här bor ni med bevarade originaldetaljer så som högt i tak om ca 3 M, stort fönsterparti, vackert trägolv samt ett arbetskök med höga skåp hela vägen upp till taket. Låg avgift och bra förvaring gör detta till den perfekta ettan att flytta direkt in i. Välskött förening med stabil ekonomi ihop med sitt perfekta läge gör detta till ett riktigt trivsamt boende. 2021 målades hela lägenheten om inklusive väggar, innertak, lister samt fönsterparti. Till lägenheten hör även ett generöst förråd.

I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Tomtebogatan som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda och en fantastisk restauranggata (Rörstrandsgatan) som har något för allas smaker. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Skorstensbesiktning och provtryckning av kakelugnens rökkanaler gjordes juni 2020 (detta innebär att kakelugnen är godkänd för eldning).

Välkommen att längta hem!
Kontakta ansvarig mäklare Felicia Ahlquist, 072 388 24 17!

Tomtebogatan 51

2 910 000 kr (slutpris)
Antal rum
1 rum
Boarea
25 kvm
Område
Vasastan/Birkastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 5
Månadsavgift
1 307 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem