Denna bostad är såld Visa alla bilder

Totalrenoverad tjugotalstvåa med fönster i två väderstreck!

Välkommen till denna stilrent renoverade 20-talstvåa i Röda Bergen.

Högt i tak, fönster i två väderstreck och vackra trägolv präglar denna attraktiva 20-talstvåa. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med gott om plats för soffa och middagsbord. Ett renoverat kök med diskmaskin. Ett helkaklat och renoverat badrum som är förberett för tvättmaskin. Samt ett rogivande sovrum med plats för större säng (idag står 1,80 säng) och gott om förvaring.

Stabil och äkta förening som äger marken (ej tomträtt) och med stora renoveringarna bakom sig. Stammar och elstigar byttes ut på 90-talet och föreningen har en låg belåningsgrad på 4 749kr/kvm. Föreningen har en gemensam innergård, vädringsbalkonger i trapphuset, övernattningslägenhet och en bastu som kan bokas kostnadsfritt. Bredband 1000 mbit/s ingår i avgiften.

Idylliska Röda Bergen är ett lugnare område i Vasastan med mycket grönska och närhet till allt ni kan tänkas behöva! Bra kommunikationer från S:t Eriksplan med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Några kvarter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Närheten till Odenplan för bra kommunikationer via bussar, tunnelbana och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger, butiker och träningslokaler. Hagastan är ett växande område med ett brett utbud av mataffärer, restauranger, gym, bussar och såsmåning en egen tunnelbanestation. För den som gillar att motionera i det gröna är ni i Hagaparken på nolltid!

Torbjörn klockares gata 21, 1 TR

5 625 000 kr (slutpris)
Antal rum
2 rum
Boarea
58 kvm
Område
Vasastan/Röda Bergen
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 1 av 3
Månadsavgift
2 587 kr/mån
Robin Nyvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 04
Charlotta Blick Assisterande mäklare [email protected] 072-388 24 20
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem