Denna bostad är såld Visa alla bilder

Stilren gaveltrea (möjlig fyra)högt upp i huset på vån 6/7 med vacker utsikt!

Välkommen till denna välplanerade och ljusa gaveltrea på vån 6 med en magiskt utsikt och ett fantastiskt läge i Vasastan!

Med ett oslagbart läge på Upplandsgatan, ett stenkast från Tegnérlunden och Odenplan finns denna stilrena och trivsamma gaveltrea. Ljus och välplanerad lägenhet högt upp i huset på vån 6 med fönster i tre väderstreck, fransk balkong och en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Ett stilrent kök med bra förvaring och diskmaskin. Ett stambytt badrum med tvättmaskin samt torktumlare. Praktiskt med separat WC. Två generösa sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni med närhet till allt ni kan önska i form av kommunikationer, restauranger, matbutiker och grönområden.

En äkta och välskött förening som äger marken (ej tomträtt) och med bra intäkter via Hemköp som hyresgäst. Fått betyg A via allabrf.se. Stora renoveringar bakom sig som bland annat stambyte och fönsterbyte. Gemensam innergård med grillmöjligheter och garage. 7 hyresrätter kvar (dold tillgång).

Kontakta ansvarig mäklare för mer information:
Robin Nyvall, 072 - 388 24 04

Upplandsgatan 28, vån 6 av 7

8 325 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
77.5 kvm
Område
Vasastan
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 6 av 7
Månadsavgift
4 041 kr/mån
Robin Nyvall Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 04
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem