Denna bostad är såld Visa alla bilder

Enastående trea med balkong och terrass!

Varmt välkomna till denna enastående trea högt upp i huset med både terrass och balkong med sol från morgon till kväll i det innovativa Stadsporten-projektet intill Nacka Forum. Här erbjuds en upplevelse utöver det vanliga i en social och öppen planlösning med fokus på design i kombination med exklusiva materialval.

Terrassen välkomnar er med sol från tidig morgon till eftermiddag. Balkongen erbjuder kvällssol, vilket ger möjlighet till avkopplande stunder och återhämtning. Planlösningen är väl genomtänkt och lätt att inreda, där kök och vardagsrum utgör bostadens hjärta. Här kan ni njuta av middagar vid det stora matbordet eller av avslappnade stunder i soffgruppen. Köket är elegant med matta luckor i grafitgrått och bänkskiva i stenkomposit, komplett med integrerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och mikrovågsugn. Det generösa sovrummet erbjuder gott om förvaringsutrymme. Ett separat kontor som kan användas som barnrum eller gästrum. Badrummet är lyxigt inrett med en hotellkänsla. Dessutom finns två kombinerade tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Bostaden är utrustad med hög materiell standard, inklusive genomgående vattenburen golvvärme, digitalt lås och bekvämligheter såsom garage i huset. Här finns även exklusiva detaljer och materialval samt en prisbelönt arkitektur som sticker ut. Arkitekturen är inspirerad av Paris boulevard-arkitektur under 1800-talet. Fastigheten är även nominerad av Arkitektupproret till "Sveriges Vackraste Nyproduktion 2023".

Stadsporten är inte bara ett boende, det är en livsstil. Med närhet till gym, shopping, badplatser och natur blir vardagen här både bekväm och aktiv. Dess centrala läge intill Nacka Forum och nära Nacka Strand och Järla Sjö ger en perfekt balans mellan stadsliv och natursköna omgivningar. I Stadsporten fokuserar man på att skapa hem för generationer med vackra, tidlösa material i en modern kombination. Med endast 15 minuters resa till T-centralen och närhet till olika kommunikationsmöjligheter som buss, båt, tåg och cykel blir vardagslivet smidigt och tillgängligt för alla äventyr som Stockholm har att erbjuda. Dessutom byggs tunnelbanans blå linje i anslutning till Nacka Forum, vilket ytterligare förbättrar kommunikationsmöjligheterna för de boende i området.

Varmt välkomna på visning!

Vikdalsvägen 1, vån 5

4 850 000 kr (slutpris)
Antal rum
3 rum
Boarea
66.21 kvm
Område
Nacka Forum, Nacka kommun
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 5 av 6
Månadsavgift
4 229 kr/mån
Evelinn Åkerman Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 19
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem