Denna bostad är såld Visa alla bilder

Renoveringsdröm med dubbla kungsbalkonger i en stabil förening i Atlas!

Varmt välkomna till denna fantastiska 2,5 rok högst upp i huset med dubbla kungsbalkonger, ett unikt objekt i området med väldigt många härliga attribut och möjligheter. Stora sociala ytor, ett generöst sovrum, fullutrustad kök och kaklat badrum. Den stora golvytan skapar möjligheter att anpassa lägenheten utifrån egna önskemål och behov. Se den alternativa planlösningen hur ni kan göra öppen planlösning alternativt göra om 2,5 rok till 3 rok.

Stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig, föreningen har en mysig innergård, bastu och en övernattningslägenhet. Bostaden som säljs är en hyresrätt och föreningen planerar att amortera av större delen av köpeskillingen på lån. Lånen är idag 10 850 000 kr (7 639 kr/kvm).

I hjärtat av Birkastan hittar ni underbara Atlasområdet, även kallat lilla Paris, som har allt ni kan önska. Bra kommunikationer från S:t Eriksplan (150 m) med tunnelbana, buss och flygbuss till Arlanda. Några minuter bort hittar ni populära Rörstrandsgatan där det kryllar av härliga restauranger och fik. Närhet till Odenplan och pendeltåg samt ett stort utbud av restauranger och butiker. Via S:t Eriksbron är ni över på Kungsholmen på nolltid. Där kan ni njuta av vackra promenadstråk längs vattnet eller ta 10 km-slingan runt ön.

Välkommen att längta hem!

Völundsgatan 7

7 420 000 kr (slutpris)
Antal rum
2.5 rum
Boarea
57 kvm
Område
Vasastan/Atlas
Bostadstyp
Bostadsrätt
Våningsplan
Våning 5 av 5
Månadsavgift
2 943 kr/mån
Amanda Treutiger Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 07
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem