Denna bostad är såld Visa alla bilder

Nackas absolut häftigaste och mest unika 4a om 123 kvm med 4,6 m i takhöjd!

Sällan till salu! Nu finns en unik möjlighet att förvärva en av Nackas absolut häftigaste 4a om hela 123 kvm. Lägenheten har ett oslagbart ljusinsläpp från alla vackra fönster, en takhöjd på hela 4,60 m och där de sociala ytorna sätts i fokus. Det här är en bostad för er som inte nöjer er med annat än det absolut bästa och vill bo i något helt unikt. Genomgående ljusa kulörer, två badrum, stor klädkammare och rymliga lättmöblerade rum.

Direkt in genom hallen slås man av den magnifika takhöjden och de öppna sociala ytan mellan kök och vardagsrum. Trevlig och praktiskt med stor köksö och ett bra utrustat kök för den som älskar att laga mat. Perfekt för er som tycker om att bjuda över nära och kära över på middagar och andra sociala sammankomster!

Här bor du omgärdad av fantastiska grönområden utan att förlora närhet till city och stadspuls, med buss är ni inne vid Slussen på endast 10 minuter. Ekuddens läge vid Järlasjön (400-500 meter bort) möjliggör många roliga aktiviter; bad och paddling sommartid och skridskoåkning vintertid. För den träningssugna finns Nacka naturreservat på andra sidan sjön, och kombineras löprundan runt både Sickla- och Järlasjön når du 1 mil. Sommartid avslutas rundan bäst med ett dopp vid närmsta badbrygga ca 200m från huset. Föreningen erbjuder även bastu, ett mindre gym samt ett gästrum. För de shoppingsugna ligger Sickla köpkvarter endast 5 minuters promenad bort.

Välkommen att längta hem!

Varmt välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Felicia Ahlquist för mer information på 0723882417 eller [email protected].

Winborgs Väg 7

8 105 000 kr (slutpris)
Antal rum
4 rum
Boarea
123 kvm
Område
Järla Sjö
Bostadstyp
Bostadsrätt
Månadsavgift
7 175 kr/mån
Felicia Ahlquist Ansvarig mäklare [email protected] 072-388 24 17
Alicia Edelman

Inspireras av våra hem